dissabte, 18 d’agost del 2007

Vetllada gastronòmica i jocs



Avui he passat una molt bona vetllada.


La setmana passada haviem parlat de fer un sopar per celebrar que la Gemma, en Rafa, la Laia, en Raúl i l'Eva ja estarien de retorn de les vacances. Estarien ells, la Sus, en Manel, la Janna, la Isa, en Jordi, la Júlia la Mel i jo (perquè e Xavi i l'Arantxa estan de viatge de noces), però els afortunats que han tingut vacances van dir que estarien massa cansats (de què? encara no ho sé).


Bé, el cas és que no he volgut quedar-me de nou sola a casa amb la Mel i he decidit preparar un sopar a casa la Susana i en Manel.


He preparat, amb l'ajuda de la Sus, unes ametlles caramelitzades, unes torrades amb mel i sobrassada, un carpaccio de mango i alvodat amb vinagreta de mostassa i sèsam, unes boles de formatge tendre de cabra amb fruits secs i, creient que seria poc o potser no els agradaria, he comprat una safata de sushi.


Li he preguntat a en Manel si li agradava el wasabi i, quan m'ha preguntat què era i m'ha confirmat que no n'havia menjat mai se m'ha il.luminat la cara d'alegria. Era el moment de putejar-lo. Quina llàstima que no tenia la càmara a punt quan s'ha menjat una cullerada de wasabi amb una mica de sushi!!!!!


Manel, aquesta és per tots els comentaris requetemasclistes que he hagut de sentir des que et conec.


En Manel s'ha comportat i ha tret un bon vi que només m'he begut jo. Les nenes quasi no han menjat i en Manel, després del wasabi, no es fiava de mi i quasi no ha menjat res més (JUAS, JUAS, JUAS), així que la Sus i jo ens hem posat les botes.


Després de sopar un parell de partidetes a la torre. En Manel no ha perdut cap cop, cosa que no vol dir que hagi guanyat, però es posa insuportable quan juga. És terriblement competitiu i s'ho passa teta amb qualsevol joc. En el fons, molt en el fons, és divertit jugar amb ell. El proper dia toca Trivial!

Bé, això ho dic ara que ja ha passat una estona. No ho hagués escrit 2 minuts després de deixar el joc!


Després una partideta a les dames xines (que he guanyat!) i després en Manel a treballar i jo cap a casa.


M'ho he passat bé. M'ho he passat molt bé i, si més no, han tastat els meus platerets.
Bé nois, ara, com que els que treballem no ens cansem tant com els que estan de vacances, vaig a posar la rentadora i a veure la tele una estona mentre espero que l'Ori torni de treballar fresc com una rosa.