dijous, 2 de desembre del 2010

Cal informar-se

Avui un bon amic li ha enviat a l’Ori un e-mail amb el següent encapçalament:


Siéntate y tómate una pastillita antes de leer esto. De esta, te da un viaje...

RECORTAN A LOS FUNCIONARIOS UN 5% PARA AHORRAR EN UN AÑO 1.400 MILLONES DE EUROS Y VAN LOS SOCIALISTAS DE ANDALUCIA Y APRUEBAN GASTAR 2.500 MILLONES DE EUROS EN ESTO:


EL PRESIDENTE DE LA JUNTA DE ANDALUCIA, NOS HA DELEITADO CON UNA PROPUESTA COMO REGALITO PARA EL AÑO 2010.

He estat buscant aquesta informació a la web de la Junta de Andalucia i no he trobat cap informació corresponent a aquesta notícia. El que sí he trobat és una notícia d’Europapress del 30 de desembre, però no sé de quin any, que diu el següent:

La Consejería de Empleo de la Junta aseguró hoy que el borrador del III Plan Integral para la Inmigración en Andalucía 2009-2013 "ha sido modificado en numerosos puntos" y ya "no recoge" aspectos como potenciar el estudio del árabe como segunda lengua extranjera en algunos Institutos de Educación Secundaria Obligatoria (ESO) de la comunidad para facilitar la integración del alumnado inmigrante.

Tenint en compte que estem a 2 de Desembre de 2010 i que aquest PLAN és pels anys 2009-2012 aquest e-mail arriba tard o és molt malintencionat (el proper mes de Maig recordem que tenim eleccions municipals i acabem de passar per una campanya electoral que malauradament ha utilitzat els immigrants per guanyar, o no, vots)

També calculo que 2500 milions entre 4 anys que dura el plan són: 625 milions l’any /lluny del 2500 que utilitzen per fer la comparació amb el 5% dels funcionaris.

Per acabar de buscar informació he buscat quant milions calcula l’estat que estalvia amb aquesta baixada i segons EL MUNDO aquest del Juny al Desembre de 2010 volien estalviar 15.000 milions (una “mica més” del que diu l’e-mail)

Si us plau, cal comprovar la informació. Sabeu d’on ve aquest e-mail? Abans de reenviar-lo com uns locos heu mirat si era cert?

Cada vegada que rebo un e-mail sobre algun pederasta o violador o metge que tracta un nen amb una malaltia rara m’agrada googlejar el nom o la malaltia per veure què en trec. Sempre he trobat que es tractava d’una estafa. Ara amb el facebook encara passa més.

En general som bones persones que quan reenviem aquests e-mails pretenem ajudar a aquells qui estimem o marginar els qui creiem indesitjables. Però cal anar amb compte. Hauríem de comprovar mínimament la credibilitat d’aquestes “notícies”. També passa això quan ens diuen que en els pisos de protecció oficial hi entraran a viure els gitanos d’algun barri que volem “millorar”.



En fi, un desastre!



Demà segueixo amb la resta de l’e-mail, que NO TÉ DESPERDICI.