dimarts, 8 d’abril del 2008

Cròniques d'un cap de setmana 1era part

Bona nit a tothom,

per fi la Mel és a dormir! tenia ganes d’explicar un altre apassionant cap de setmana.

Aquest cap de setmana el vam començar dijous, cada cop més aviat.

Dijous la Mel s’ho va passar súper bé a la piscina, fins i tot li va agradar passar per la colchoneta i feia un dia preciós. Tan preciós que en sortir de la piscina vam anar amb la Laia i la Janna al parc nou de davant de casa la Laura. per elles és la muntanya. Hi ha una pineda enorme i neta, amb els gronxadors que hi havia a la plaça de la Vella Pedra, un "camp" de bàsquet i un de futbol. S’ho van passar pipa.

Divendres va tocar circ. Una merda de circ. Però a la Mel li va agradar molt per tant, va valer la pena. Després del circ la Laia, la Mel i la Mònica van anar a dormir a casa la iaia. la Laia i la Mònica s’hi van quedar perquè així la Gemma i en Rafa celebraven el seu aniversari de casament. Ja fa cinc anys. He vist les fotos i el vídeo del casament i m’ho vaig passar teta! Jo vaig deixar la Mel amb la iaia per poder anar dissabte a la xerrada que feia en Jordi. Va estar molt bé tot i que tinc algunes crítiques, que espero que siguin constructives per en Jordi, que li faré en privat i amb cuidado de no fer-li mal. Però de totes maneres va estar molt bé.

Dissabte a la tarda les nenes, les tres, es quedaven amb mi. Després de dinar i sense fer la migdiada, les vaig carregar al cotxe amb la intenció d’anar a casa i posar una peli perquè s’adormissin però, feia un dia tan maco! I la conversa entre la Laia i la Mel no tenia desperdici:

Laia: quin sol!

Mel: Quin dia tan preciós!

Laia: Fa un dia tan preciós per anar de passeig!

Mama-tieta (jo): Fa un dia maco nenes? Fa un dia per anar a passejar? Que voleu anar a la muntanya potser?

Nenes: Sí, sí, anem a passejar a la muntanya!

I dit i fet. portava la bici i la moto al cotxe. Tenia bibes per la Mònica i pintava millor una tarda a la muntanya que a casa amb tres nenes i mirant La Sirenita o Peter Pan un altre cop.

Vaig trucar al Raúl i l'Eva. Van dir que vindrien. Vaig trucar a la Sus i en Manel. Van dir que vindrien. Vaig trucar la Isa i en Jordi. Van dir que no, que ells anaven a Platja d'Aro a fer un passeig. Un altre dia serà! Vaig trucar a la Montse. I va dir que tampoc. Buenu. Vaig trucar a la Gemma i en rafa per mi em podrien portar les potes del cotxet. Jo només tenia la maxicosi. I van venir. Van venir la us i en Manel, en Raúl i l'Eva i la Gemma i en Rafa. Vaig començar a agafar fred i vaig proposar d’anar a l'Esclat i comprar berenar per anar a casa. Però les nenes i l'Eva van dir d’anar al parc del costat de l'Esclat, allà hi toca el sol tot el dia. I cap allà. En aquest punt la Gemma i en Rafa ens van deixar per seguir celebrat el seu aniversari. La resta vam passar la resta de la tarda, fins a les 7 i mitja, al parc.

Ja que estàvem tots junt, podíem sopar junts. Jo com sempre no tenia res a casa. Vam demanar pizzes. Les nenes van estar jugant i nosaltres rient i xerrant. A quarts de deu i veient les cares de peix bullit que començaven a fer les nenes ens vam despedir. Tothom marxava mentre la Laia i la Mel es barallaven per dormir al matalàs petit. Qui les entengui que les compri. Tenen un llit nou, preciós, amb llençols de la Campanilla i tobogan i es barallen per dormir sobre un coixí de la caravana!

Ara estic casada. Aniré al sofà a veure la tele i intentaré explicar-vos demà la resta.

Un petó i que descanseu