dilluns, 15 de novembre del 2010

Eleccions el proper 28 de Novembre

Bona nit a tothom,



la majoria de vosaltres passeu del tema, ho sé, però com que jo no passo aquí ve el meu rotllo:



El 28 de novembre HEM d'anar a votar. D'això no en tinc cap dubte. El problema ve quan he de decidir a qui votar.



PP i Ciutadans descartat, així que 2 programes electorals menys a llegir.



PSC, Iniciativa i Esquerra: em tenen desencisada.

Per cert, el programa electoral d'Iniciativa m'ha costat de trobar. A més avui ha vingut propaganda a la bústia i encara no sé què pensar: el primer punt "Crear ocupació estable amb salaria dignes, en una economia neta, moderna i justa". Això els defineix? Quin partit no porta en seu programa electoral crear ocupació?

Segon punt: "Més política social per fer front a la crisi". Fins i tot la dreta més carrinclona diu el mateix.

I aquí ho deixo, perquè els altres 4 punt estan de "relleno"

El programa d'esquerra l'he trobat de seguida i el llegiré més tard. Té 236 pàgines i el llegiré amb calma i interès perquè, tot i que no m'agrada com funciona, segons un qüestionari que he fet per saber qui havia de votar m'ha sortit ERC. M'ho llegiré amb carinyo, però...

I el programa del PSC, no sé perquè, però m'ha fet mandra fins i tot descarregar-lo (ja no parlem de llegir-lo!)



Ens queda Reagrupament, que he trobat el programa, però del qui no en sé res de res. Demà hi faré un cop d'ull que només té 131 pàgines (és e més curt que he trobat)



I per últim tenim el partit d'en Laporta, el SI, de qui m'he fet un fart de buscar el programa però no l'he trobat. I no l'he trobat no perquè sigui torpe, que podria ser sense cap mena de dubte, sinó perquè no en tenen!!! I si considerem el seu Manifest Electoral com un programa, doncs resulta que només hi ha un punt: proclamar UNILATERALEMENT, la independència de Catalunya. Quils va parir!!!!! Independentista sí, de tota la vida, però votar un partit que no té ni programa electoral. No entenc què pretenen. Està clar que no obtindran prou vots per Governar, per tant només ens serveixen per pactar amb els altres. I jo com sé per on aniran? La independència us transmet què n'opinen dels temes que més ens importen? Sanitat i Educació, per exemple. En fi, un altre partit descartat.



Ara us deixo, que encara he de llegir 3 programes electorals!



Bona nit, que descanseu i que intenteu il·luminar-me perquè no en tinc ni idea de qui votar el proper 28