dimecres, 1 de desembre del 2010

Pensament de fum efímers

ESPAI TERRA
Ahir per primer cop vàrem veure el programa ESPAI TERRA de TV3.

El vàrem trobar fantàstic i ens va sobtar que l'home que fa tants anys ens està ensenyant el temps i que ha aconseguit que molt catalans ens interessem per la meteorologia ara ens il·lustrés sobre molts diversos temes que sembla que a ell l'apassionen.

Aquesta deu ser l'evolució del coneixement a les societats. La nostra generació no sabia absolutament res de meteorologia, però la propera generació ja ha assumit força conceptes desconeguts per tot nosaltres fins que van aparèixer els homes del temps de TV3: recordeu en Picó, o en Francesc Mauri? Doncs ara en Tomàs Molina, qui ens ha ensenyat coses com la "boira gebrada" ens parla de molts altres temes: medi ambient, satèl·lits i indrets de les nostres contrades.

Ens va agradar, ens va agradar molt.



MENJARETS
Vàrem veure el programa tot menjant-nos una tonyina a la planxa amb sal d'espècies i raïm amb licor de cirera i vinagre.
Boníssim, era boníssim, i encara es pot millorar per arribar a la perfecció.
També vàrem menjar raïm amb nous.



PERQUÈ?
Perquè si Iniciativa ho ha fet pitjor que ERC aquest darrer ha baixat molt més?



TERRIBAS-MAS
Entre aquests dos no hi ha cap feeling. Quant de temps durarà aquesta noia al càrrec? Perquè en unes hores ha perdut totalment la credibilitat i li ha canviat fins i tot la cara a en Mas?



ILLES CAYMAN
Les Illes Cayman eren el refugi de pirates. Actualment hi celebren unes festes de pirates per commemorar-ho. Actualement són un refugi fiscal plena de bancs.

L'evolució lògica dels pirates és convertir-se banquers en Paradisos fiscals.